Wie zijn wij

Hallo, 

Van harte welkom op de website van onze bed & breakfast gelegen in Hechtel-Eksel, een gezellig dorp in het noorden van Limburg.

Als juweelontwerpster ben ik aan mijn carrière begonnen. Dit was echter van korte duur. Daar ik uit een brouwersfamilie kom, moest ik niet lang twijfelen om in het avontuur van brouwerij Ter Dolen te stappen. Gedurende 10 jaar mocht ik daar het lekkerste abdijbier uit Limburg mee groot maken. Hierna begon, mits een  kleine omzwerving in de juwelenwereld, het idee te rijpen om een B&B op te starten in de voormalige huisbrouwerij achter ons huis. Na 9 maanden verbouwen, kreeg het "Paenhuis" een tweede leven toegewezen. Sinds juni 2009, was het zover. Vanaf dan ontvangen we hier onze gasten in een historisch kader waarin moderne elementen en comfort naadloos geïntegreerd zijn. 

Onze B&B is ondergebracht in een vrijstaand "Paenhuis" dat gelegen is achter onze woning de "Paenhoeve", één van de rijke historische gebouwen die onze gemeente rijk is.

Sinds juni 2016 zijn wij supertrots op onze wellnessruimte in een ander bijgebouw. Om lichamelijk én geestelijk zo gezond mogelijk te blijven, is het belangrijk om regelmatig tijd te maken voor ontspanning. Gedurende 3 uur kan u zich onderdompelen in de behaaglijke warmte van de verschillende sauna's en het zwembad. Zalig genieten kan je ook op het buitenterras...

 

Wij hopen jullie zeker een keertje te mogen begroeten.

Groetjes

Inge

 
Weverstraat 48 | 3940 Hechtel -Eksel | +32 (0)477 21 86 76 | info@depaenhoeve.be
Webdesign & Hosting by Data-Art